Man får absolut det, man har bestilt

Bjørn Jakobsen, daglig leder og grundlægger af Uhrehøje HR & Events:

”Vi laver teambuilding og events i naturen, primært for offentlige og private erhvervskunder. Vores kunder er alle mulige typer virksomheder lige fra Bestseller og Power til små virksomheder fra vores lokalområde i Vesthimmerland.

Mange af vores gæster overnatter i skoven, men nogle af dem foretrækker at blive indkvarteret hos TAMU på Vitskøl Kloster. Desuden er TAMU totalleverandør af catering til vores arrangementer i skoven. Det vil sige, at TAMU-elever kommer med både morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og aftensmad. Det er forplejning af god kvalitet, og vi får den til markedspris. Man får absolut det, man har bestilt. Vi har en god dialog med underviserne på TAMU og bliver altid modtaget positivt, hvis vi udfordrer dem med særlige ønsker.

Jeg har en stor kærlighed til de unge mennesker fra TAMU. De fortjener en ny chance i livet, og som TAMU-elever får de mulighed for at lave mad til vores gæster og ikke bare til sig selv. De oplever, at der bliver klappet af dem, når de har maden klar til os. Det er ikke bare os selv, men også vores kunder der påskønner det sociale aspekt i, at deres forplejning tilberedes af unge, der har haft det svært. Det er i sig selv en god historie.

Vi råder selv over nogle værelser, som TAMU bruger til deres gæster, hvis de ikke har kapacitet selv. Når TAMU’s gæster overnatter på vores værelser, er det TAMU-elever, der gør huset og værelserne klar samt gør rent bagefter, og det ligner altid en million, når de har været der. Vi har også flere gange leveret fx en team performance challenge inspireret af Robinson Ekspeditionen til seminarer og teambuilding-arrangementer hos TAMU i Vitskøl. Så det er alt i alt et godt og respektfuldt samarbejde, der går begge veje.”