Sådan er uddannelsen bygget op

En hel uddannelse i TAMU tager minimum 34 uger. Hos os lærer du gennem praktisk arbejde og ikke så meget teori. Det praktiske arbejde kan være med landbrug/naturpleje, service, kundepleje eller på værksteder. På den måde ligner uddannelsen på TAMU den hverdag, du vil møde på arbejdsmarkedet. 

Uge 1-4: Kompetenceafklaring
Her finder vi ud af, om du er klar til at gå i uddannelse, og der lægges vægt på din vilje til at møde op og vise interesse. Ud fra dette besluttes det, om du kan gå videre i uddannelse nu, eller om du må prøve senere.

Uge 5-10: Prøvetid
Fra nu af og resten af uddannelsen arbejder du hver dag. På de fleste områder er arbejdstiden 7:30-15, og prøvetiden kan for eksempel foregå på et af vores produktionsværksteder, inden for landbrug/naturpleje eller på et rengøringshold.

Uge 11-20: Første brancheperiode
Her specialiserer du dig inden for den uddannelse, du har valgt. I løbet af uge 20 lægger vi en handlingsplan, så du ved, hvilke sociale og faglige kvalifikationer du skal have fokus på i den sidste del af uddannelsen.

Uge 21-30: Anden brancheperiode
Her arbejder du videre efter målene i din handlingsplan.

Uge 31-34: Udslusning
I de sidste fire uger skal du aktivt søge job sideløbende med arbejdet hos os. Du får naturligvis hjælp til din jobsøgning.