TAMU’s elever er klar til arbejdsmarkedet

Virksomheden Decoflame har ansat tre tidligere elever fra TAMU Aalborg. Uddannelseskoordinator Bo Karlsson tog kontakt til Decoflame, da de søgte ufaglærte svejsere.

”Jeg kunne se, at Decoflame manglende svejsere og Dennis var lige blevet færdig på metaluddannelsen. Vi blev enige om, at han skulle prøve at søge jobbet. Jobsamtalen gik godt og i dag er han sammen med Idris og Alex en del af virksomheden. ”

I Decoflame er de ifølge product manager Benjamin Rønn tilfredse med de tre tidligere elever, da de er en god arbejdskraft.

”Vi har ansat Idris, Alex og Dennis, da de er klar til at arbejde, har opnået svejsekurser og er ansvarlige overfor deres arbejdsgiver. Vi har lige haft nogle store projekter og det er fedt at se, hvordan de står på og giver den en ekstra skalle. ”

De tidligere elever er ifølge Benjamin Rønn både lærenemme og interesserede i at blive bedre.

”De lærer hurtigt og interesserer sig for det de laver. De lytter til deres kollegaer og lærer af deres fif, så de bliver bedre til at svejse, slibe og montere. De er friske på at indgå i hele produktionen og vil gerne blive dygtigere til det hele. ”

Benjamin Rønn er positivt overrasket over Idris’, Alexs og Dennis’ arbejdsindstilling.

”De har lært at møde til tiden, være fleksibel og have blik for fællesskabet. Det er den arbejdsindstilling, som jeg gerne vil have på værkstedet. De klinger med de andre og er gode kollegaer. ”

I TAMU arbejder vi hverdag benhård for, at eleverne bliver selvforsørgende og klar til arbejdsmarkedet. Derfor er vi stolte over, at fremtiden for Idris, Alex og Dennis ser lys ud.