Bøger

Konsekvenspædagogik er en praksisbaseret pædagogik med rødder i eksistensfilosofien, som er udviklet gennem fyrre år og beskrevet i følgende tre bøger.
Alle bøgerne kan købes ved henvendelse til mail: tamu.info@tamu.dk. 
Skriv faktureringsoplysninger og antallet af ønskede bøger. Så sender vi både bøger og faktura.

 

Konsekvenspædagogisk vejledning 

Konsekvenspaedagogisk Vejledning

I 'Konsekvenspædagogisk vejledning' giver forfatterne Rasmus Kjær og Kristian Gert Sørensen et bud på, hvordan konsekvenspædagogik kan kvalificere almindeligt kendte vejledningssituationer, hvad enten vejledningen er individuel, kollektiv, faglig eller spontan. Bogen er blevet til som et strategisk samarbejde mellem Bergeland VGS, Haugaland VGS, Krami Malmø og TAMU, som er fire helt forskellige uddannelses- og vejledningsinstitutioner fra Sverige, Norge og Danmark. Med det brede blik på vejledning i praksis, vil bogen være relevant at læse for både undervisere, vejledere og mentorer, der ønsker at vejlede andre til at begå sig socialt.
Bogen koster 165 kr. 

 

Konsekvenspædagogik

Forside Bog 195X300

I 'Konsekvenspædagogik' giver ophavsmanden til konsekvenspædagogikken Jens Bay en indgående beskrivelse af pædagogikkens grundlag, holdning og metode. Gennem sin argumentation for konsekvenspædagogikken fastholder Bay i teori og praksis, at selv børn og unge med de dårligste personlige og sociale udgangsposition ad pædagogisk vej kan opnå en social handlingskompetence, som kan være med til at forbedre individets grundlag for at kunne klarer sig i det moderne samfund.
Bogen koster 300 kr.

 

Bemærkninger til pædagogiske metoder som kan danne grundlaget for social læring

Metode Forside E1386163582717

I hæftet, 'Bemærkninger til pædagogiske metoder som kan danne grundlaget for social læring', giver Jens Bay en uddybende beskrivelse af, hvordan de konsekvenspædagogiske metoder bør anvendes i praksis. Beskrivelserne og uddybningen af metoderne konkretiseres og eksemplificeres gennem seks genkendelige elevbilleder. Hæftet er en praktisk vejledning til alle der arbejder med konsekvenspædagogik.

Hæftet koster 100 kr.